Lezing 10 april 2018 over Philips Best

Plaatsingsdatum: Mar 28, 2018 5:0:52 PM

De lezing door Bert Tip over Philips Best: van verborgen parel tot kroonjuweel, handelt niet alleen over de interessante en verrassende geschiedenis van Philips in Best. Hij neemt u ook mee op de 127- jarige reis die Philips heeft afgelegd van gloeilampenfabrikant in het zuiden des lands via een omvangrijk industrieel conglomeraat tot uiteindelijk een steeds digitaler bedrijf, dat zich heeft toegelegd op innovatieve healthcare technologie. Een nieuwe koers waar de campus in Best als grootste Philips -locatie ter wereld een belangrijke rol in speelt.

Een breed scala aan onderwerpen zal de revue passeren, variërend van historische –en voor sommigen onbekende- feiten en luchtige anekdotes tot verrassende weetjes en onverwachte verbanden. Er zal ook ruimschoots gelegenheid zijn om vragen te beantwoorden.

Bert Tip is sinds 1986 in dienst van Philips en was werkzaam in diverse onderdelen waarvan nu 7 jaar als manager in Best. In 2017 is zijn rijk geïllustreerde boek ”Philips Best: van verborgen parel tot kroonjuweel” verschenen over de totstandkoming van Philips in Best met vele interviews van medewerkers van Philips.